Bruiloft fotografie

In 2018 ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloften. Ik vind het een mooie ervaring om mensen op hun belangrijke dag vast te mogen leggen en de positieve reacties geven mij energie. Ik houd ervan om op zo’n gezellige dag rond te lopen, mensen te leren kennen en mooie memorabele momenten vast te leggen.


“(…)Tijdens onze grote dag heeft Lisa voortreffelijk gefotografeerd: van de bruidsshoot, ceremonie tot het diner heeft ze werkelijk beeldige foto’s gemaakt. Ook de video die zij heeft gemaakt en gemonteerd was prachtig en geeft ons weer vlinders in ons buik als we hem bekijken. Samengevat zijn wij zeer tevreden over Lisa en is ze een voortreffelijke fotograaf die wij zo weer zouden inhuren (wat wij overigens ook gaan doen in de toekomst)! Lisa, bedankt!”

– Ilse & Jibon

Creatieve sfeerfotograaf

Al snel, tijdens het fotograferen van bruiloften, merkte ik dat ik niet de standaard bruidsfotograaf ben. Ik ben niet de persoon die het koppel in cliché poses gaat aansturen en fotograferen. Ik ben een creatief fotograaf die uitdaging vindt in het mooi vastleggen van een belangrijke, liefdevolle dag. En een mooi, sfeervol overzicht daarvan levert.

Op de dag zelf zal het bruidspaar niet te veel van mij merken, ik beweeg me voort achter de schermen en leg verrassende en spontane momenten vast. Uiteraard zal ik ook vaak genoeg vooraan gaan staan bij een belangrijk moment. Tijdens een loveshoot zal ik het bruidspaar zo natuurlijk mogelijk zijn gang laten gaan en dat vastleggen. Geen ingewikkelde poses en ongemakkelijkheid.

Ook in de nabewerking houd ik ervan de foto’s zo natuurlijk mogelijk te houden. Ik houd van kleur, verder laat ik de foto’s vooral spreken door de momenten die ik vastleg, compositie en emoties. Af en toe een foto in zwart-wit bewerken kan een mooie afwisseling zijn in een serie foto’s.


“Words cannot describe how lucky and grateful we are to have Lisa to capture our wedding. She was so invested in our day – gave 100% of herself to capturing every single moment, and capturing them beautifully at that. On what can be a very stressful day, Lisa was calm and professional and made us feel at ease in front of the camera which we think is an art in itself. She listened to what we wanted and captured our day in the perfect way. The end images were just phenomenal. She was also incredibly efficient and we had our photos and videos back super quick. We cannot stop looking at the photos and videos, which bring us back to the beautiful memories.”

– Xin & Matthijs

Snel en veel

Wat ik als fotograaf belangrijk vind is dat het bruidspaar snel de foto’s kan verwachten. Ik ben een snelle werker, daarbij ben ik ook niet zo streng op het aantal foto’s dat ik stuur. Is een foto gelukt, dan krijgen jullie die. Zoals in de foto’s hierboven te zien houd ik er ook erg van om details en overzichtjes te fotograferen, zo krijgt het bruidspaar een mooi breed overzicht van de hele dag!

Gemak

Als persoon ben ik kalm, vriendelijk en meedenkend. Dit past goed bij het fotograferen van bruiloften omdat ik zo geen extra druk of stress meebreng voor het bruidspaar, dat het al druk genoeg heeft. Ik ga mijn eigen gang en alles is bespreekbaar.


”Eigenlijk was het bij de eerste afspraak al duidelijk: we wilden Lisa als fotograaf van onze bruiloft. De afspraak met Lisa, waarin we onze wensen met haar deelden, verliep erg prettig. We merkten al snel dat ze openstaat voor wat je als bruidspaar wilt.
Lisa is een leuke fotograaf, oogt erg kalm (wat heel prettig is op zo’n spannende dag!) en heeft op een mooie manier onze liefdevolle dag vastgelegd. Bij het terugzien van de foto’s kunnen we de dag steeds opnieuw beleven, want Lisa heeft ons vast weten te leggen zoals we samen zijn: verliefd en gelukkig met een gezonde dosis kinderlijke vreugde.
Mede dankzij Lisa hebben we enorm veel plezier gehad op onze bruiloft. De foto’s zullen voor altijd een mooie blik werpen op onze trouwdag. Lisa, dank je wel!”

– Ruth & Rianne

Matchen

Een klik met het bruidspaar vind ik heel belangrijk, dat we kunnen lachen en de communicatie goed is. Als we van beide kanten op ons gemak zijn zal dat van de foto’s afstralen. Ik spreek altijd van tevoren vrijblijvend en gratis met het bruidspaar af, zo kunnen we vanuit beide kanten kijken of er een match is. Ook het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend, zie onderin de pagina.


”The photos which you took perfectly reflect the mood of the wedding! We look on them and experience the same waves of joy and happiness as there were during the day. Thant’s how great you can capture and preserve the moment!
We felt extremely comfortable with you being around and capturing all the moments of our special day. It was very easy to agree on the way the photo-shoot should be like. Your professionalism, punctuality and great personality are acknowledged by everyone.
Thank you so much for being a part of our fairy-tale!”

– Mariya & Mathieu

Zijn jullie benieuwd of ik als bruidsfotograaf een match ben voor jullie bruiloft?

Neem contact met mij op

Vrijblijvende offerte aanvraag