Tijdens een stage toen ik nog op het Grafisch Lyceum in Utrecht zat, zo’n 5 รก 6 jaar geleden, heb ik geleerd websites te bouwen in HTML codering. Ik heb er toen meteen gebruik van gemaakt en mijn eigen website opgezet met mijn portfolio (een andere website dan deze). Hier ben ik nog steeds erg blij mee! Ik heb er vanalles opstaan: fotografie, grafische vormgeving, setdesign voor film, website bouw, eigen muziek, noem het maar op. Maar nu dus jaren later, merk ik dat ik met fotografie zo’n eigen kant op ga, dat het haar eigen website nodig heeft. Vooral om de juiste doelgroep aan te spreken, deze website past iets beter binnen deze branche. Uiteraard staat mijn eerste website nog steeds open om bekeken te worden.

Website nummer 1:

www.lisaberkhuysen.nl

Op deze website, nummer 2, ga ik dus dieper in op mijn fotografie. Hiervan is de belangrijkste categorie bruiloft fotografie. Maar ook wil ik andere vormen van fotografie laten zien op de fotoshoot pagina. Op deze pagina staan voorbeelden van familie shoots, modellen shoots, portretten en evenementen die ik gefotografeerd heb.

Ik doe veel, ik hou van veel. Variatie houdt voor mij het leven spannend en leuk. Ik zal me nooit gaan richten op 1 aspect en zal altijd blijven groeien en veel verschillende dingen blijven proberen. Mijn kracht is dat ik productief ben, ik werk snel en hard. Ik ben veelzijdig.

Welkom.