Fotograaf nodig? Neem contact op!

Ervaring van het koppel

“Voor ons bruiloft in het mooie Drenthe waren wij op zoek naar een goede fotograaf. Zodoende zijn wij via het internet in contact gekomen met Lisa. Tijdens onze kennismaking hebben wij onze wensen besproken. Lisa heeft ons hierbij uitstekend geholpen en ook de mogelijkheid voorgelegd om een video te maken van ons bruiloft. Daarnaast heeft Lisa zeer goed vooronderzoek gedaan om onze wensen en bruidsfotografie bij elkaar te brengen. Wij waren hier erg content mee!
Tijdens onze grote dag heeft Lisa voortreffelijk gefotografeerd: van de bruidsshoot, ceremonie tot het diner heeft ze werkelijk beeldige foto’s gemaakt. Ook de video die zij heeft gemaakt en gemonteerd was prachtig en geeft ons weer vlinders in ons buik als we hem bekijken. Samengevat zijn wij zeer tevreden over Lisa en is ze een voortreffelijke fotograaf die wij zo weer zouden inhuren (wat wij overigens ook gaan doen in de toekomst)! Lisa, bedankt!”

Ilse & Jibon

Mijn ervaring

Dit is de eerste bruiloft die ik heb gefotografeerd. Van Jibon kreeg ik een mailtje, hij had mij gevonden via mijn website. Hij was benieuwd hoeveel het zou kosten om mij te laten fotograferen voor hun bruiloft. Ik had nog geen idee en kwam met een laag uurtarief die ik had bedacht voor fotoshoots (wat eigenlijk heel anders is dan als je een bruiloft fotografeerd). Jibon had door dat ik nog niet goed wist hoeveel ik moest vragen en had er toen zelf wat meer van gemaakt. Ik heb ze ontmoet in een restaurant zodat we konden bespreken wat er allemaal gefotografeerd en gefilmd moest worden. Ook gingen we dat gesprek aan om elkaar te leren kennen. Het klikte meteen en ik stond open voor hun wensen en de uitdaging. Zij wilden mij een kans geven.

De dag van de bruiloft was erg geslaagd, ik kon voor al mijn vragen bij Jibon en Ilse terecht en kon lekker mee-eten met het diner. Het was een zonnige dag en ze zagen er super mooi uit.

Er werd een deur voor mij geopend en het was aan mij om erdoorheen te gaan en het verder te ontdekken. En dat ben ik aan het doen.

Boek mij als uw bruiloftfotograaf: